Surse: Viceprimarul Doru Mituletu ar putea fi schimbat din functie!!

Dupa o serie de lungi negocieri intre fortele politice din Calafat, se pare ca s-a constituit un nou bloc politic la nivel local pentru atacarea alegerilor locale din 2016 si pentru reformarea totala a Consiliului Local Calafat, la aceste negocieri au fost prezenti oameni cu o imagine publica de necontestat si cu o influenta foarte mare in randul calafetenilor.

In urma negocierilor avute este foarte probabil ca viceprimarul Doru Mituletu sa fie schimbat din functie, locul acestuia urmand sa fie luat de un consilier local cu experinta si mult mai competent.

Daca acest lucru se va concretiza, vom vedea in perioada urmatoare.

Doru Mituletu este o persoana care se poate lauda cu o singura mare realizare, prezenţa la şedintele de Consiliu Local, acesta este omul care nu a scos un cuvant in sedintele de Consiliu Local, singurul viceprimar din istoria Calafatului care nu simte nevoia sa intervina in discutiile din plen.

Asteptam totusi, in urmatoare sedinta de Consiliu Local, inainte de a fi schimbat din functie, sa-si prezinte raportul de activitate pe anul 2014, raport care promitem sa-l publicam.

Salutam decizia celor care in sfarsit si-au dat seama ca trebuie o mobilizare generala  a tuturor oamenilor seriosi din Calafat pentru a readuce orasul pe un drum corect, un oras de care investitorii sa nu mai fuga din cauza coruptiei si a incompetentei generalizate din administratia publica locala.

guta mituletu fotbalisti