Daniel Girtoi nu renunță la minciuni și demagogie!

Consilierul personal al primarului din Calafat, Mircea Guta, pe nume Daniel Girtoi, cunoscut pentru celebrul episod “diploma la xerox te face din padurar – primar infractor”, incearca prin diferite tertipuri tipic comuniste sa induca opinia publica din Calafat in eroare.

Obisnuit al politicii populiste, al demagogiei si adept al limbajului furibund, Daniel Girtoi dezinformeaza fara rusine, cetatenii din Calafat.

Cine este Daniel Girtoi? Vanzator de ziare sau facator de asigurari. Nu a ajuns pana la stadiul sa ia permis de conducere, probabil pentru ca nu a putut sa-i faca un copy/paste. Restul e garagara ieftina. Si un copil de gradinita minte mai bine ca Daniel Girtoi.

Daniel Girtoi decat sa fabuleze in fituica lui de Calafat, mai bine ne spune unde sunt banii pentru care este cercetat nasul sau Mircea Guta, unde au disparut cei 400 de mii de euro din bugetul primariei.

Atat timp cat Daniel Girtoi, Mihai Cotea, Gigi Pirvan, Gigi Croitoru, Mircea Guta si altii conduc acest oras, Calafatul nu va inainta in urmatorii ani, cu aceste manifestari de tip mafiot din administratie.

Ce inseamna clanul Daniel Girtoi, Mihai Cotea, George Usurelu, Gigi Pirvan, Gigi Croitoru, Mircea Guta pentru Calafat:

Conduc orasul ascunzand, zi de zi, locuitorilor acestuia modul in care sunt folosite fondurile publice. Pentru ca banii trebuie distribuiti numai clientelei de partid.

Conduc orasul numind incompetenti la serviciile publice. Pentru ca doar cei slabi si prosti pot fi usor controlati si manipulati.

Conduc orasul cateva zile pe luna, restul timpului il dedica vizitelor in strainatate pe bani publici.

Conduc orasul punand serviciile publice ale acestuia la dispozitia neamurilor si clientelei de partid

Conduc orasul mintind, dand pomeni electorale si umilind cetatenii in campaniile electorale, pentru a le obtine votul.

Conduc orasul cu votul celor de la ajutoarele sociale, pe care ii santajaza ca o sa le taie ajutorul, daca nu ii voteaza.

Conduc un oras pe care l-au adus pe ultimul loc in judet ca numar de someri si acum vin si ne mint in continuare ca vor aduce locuri de munca.

gutaceausescu