Daniel Girtoi, minciuni fara numar

Din cauza ca este mic, Daniel Girtoi nu se mai poate da jos din scaunul pe care s-a cocotat. Drept urmare are de ales doar doua variante.

Prima, sa ramana acolo si cealalta sa se arunce. Dar daca se arunca, se arunca fix in bratele anchetatorilor de la Parchet sau DNA.

Nu e decat o banuiala, dat fiind raportul Curtii de Conturi tinut ascuns de primar cu maxima strasnicie. Nimeni nu stie cum si cat si pe ce se cheltuie banii in Primarie, sau poate stie Daniel Girtoi, cel mai mare mincinos din istoria Calafatului care a decis ca cea mai buna solutie de a-si pastra fotoliul de consilier local al primarului este sa taca precum pestele.

Cei mici, adica aia rai care i-au sustinut pe Mircea Guta, Daniel Girtoi si trupa lor or sa le roada picioarele la scaune pana cand DNA-ul va putea sa-i rostogoleasca unde le este locul.

Dar Daniel Girtoi, el saracul nu stie. Se crede atotputernic si atotstiutor precum Mircea Guta, lucru desprins si din articolele sale: toti sunt prosti numai el e destept, zecile de minciuni cu care isi impaneaza fituica de Calalafat, prin limbajul arogant si tupeistic de cartier. In momentul in care mentorul tau este un Mircea Guta sau un Bercea Mondial, varfuri de lance ale coruptiei, la ce te poti astepta?

Daniel Girtoi va pleca mai devreme sau mai tarziu. Suntem siguri ca va pleca pe usa din dos. In schimb hai sa vedem ce va ramane in urma sa. NIMIC!

La fel ca Mircea Guta, care a bagat orasul in faliment si vrea s-l bage si mai tare. Doi mincinosi care tanjesc dupa functii si putere cu orice pret ca sa-si ascunda micimea. Dar picioarele scaunelor le vor fi roase odata si odata. Si atunci se vor izbi de pamant.

rudareanu gartoina2