Consilierii locali traiseisti de la Calafat isi pierd mandatele in orice situatie! Daniel Girtoi incearca sa ii mai minta odata si sa ii lege de scaune

Astazi o bomba de presa a sosit de la Curtea Constitutionala, acolo unde legea trasestilor a fost decalrata neconstitutionala, urmarea este ca si consilierii locali trasesti, monumentele de moralitate de la Calafat isi vor pierde mandatele.

In orice situatie, mai multe nume vor disparea in viitoarele luni din Consiliul Municipal Calafat, chiar si in varianta revenirii lor la partidul de baza si anume PNL, acestia ar fi exclusi in nu mai mult de 2 secunde pentru ca ceea ce nu le spune Daniel Gartoi este ca la nivel national, PNL nu mai primeste treaseistii, decizie cunoascuta si de el.

Insa conform Curtii Constitutionale, acestia isi pierd direct mandatele, chiar si in cazul ilegal sustinut de profesorul in drept constitutional Daniel Girtoi, tot isi vor pierde mandatele dar dupa 2 secunde.

Pentru a nu mai murdarii imaginea acestui oras, il rugam public pe Girtoi Daniel sa-si asume plecarea din functie odata cu cei pe care i-a dezinformat.rudareanu gartoina2