Surse: Loc liber de consilier al primarului, tinerii cu studii superioare pot aplica la Calafat

Conform unor surse oficiale, consilierul local, consilier al primarului si preot membru de partid, Mihai Cotea, va renunta la unul dintre cele 4 joburi pe care le ocupa simultan, acela de consilier al primarului.

Dupa ce a votat in mai multe randuri bugetele institutiei in care lucreaza, adica in Primaria Calafat, prin postul de consilier local, se pare ca preotul Mihai Cotea, a hotarat sa renunte la postul platit de consilier al primarului si sa aduca sprijin municipiului benevol.

Mai mult, in contextul crizei locurilor de munca, acest gest poate fi remarcat, pentru ca aduce o oportunitate unui tanar somer cu studii superioare din zona si cu expertiza in domeniu.

Reamintim ca Mihai Cotea a candidat la Consiliul Local Calafat de pe lista PNL in 2012, desi era si este si in acest moment preot. In aceasta perioada pe langa cele doua posturi a mai ocupat si functia de consilier al primarului cu o leafa destul de buna pentru un municipiu atat de sarac.

Decizia luata de Mihai Cotea este si o dovada ca acesta a realizat in ultimul timp care este menirea preotilor in societate si se va ocupa in viitor de acte de caritate, sprijin al saracilor si alte actiuni specifice, renuntand la implicarile politice avute pana in prezent.

Activitatea politica din Consiliul Local a preotului Mihai Cotea este descrisa in principal de proiectul de majorare a taxelor locale, acesta propunand ca taxele locale sa nu creasca in cadrul unei sedinte si in sedinta urmatoare votand majorarea cu 16%(sumele mergand si catre salariul sau). Moment care se pare ca a produs o ruptura pentru imaginea preotului Mihai Cotea.

guta cotea