Am avut dreptate: Mircea Guta a mintit iarasi. Putea sa asfalteze centura de 8 ani insa nu a facut-o!

Asa cum am cerut in nenumarate randuri, asfaltarea soselei de centura a Municipiului Calafat a reprezentat si reprezinta o prioritate pentru a atrage investitori de orice natura.
Ca de obicei, primarul inculpat Mircea Guta Marinea nu a ratat ocazia sa se faca de ras, acesta sustinand ca lucrarile Companiei de Apa vor avea traversari ale soselei si de aceea nu se asfalteaza, nimic mai fals. Lucrarea a fost efectuata si nu a atins nici macar un centimetru din carosabil fiind una paralela fara a influenta starea jenanta a soselei.
Un alt prilej pe care Mircea Guta nu putea sa il rateze sa se faca de ras, acesta sustinand ca a vazut proiectul si ca va avea sectiuni transversale, o minciuna obisnuita, sau o vrajeala tipica aruncata calafetenilor in timp ce banii din bugetul public plecau catre alte destinatii si nu pe asfalt.
Din aceasta lipsa de documentare a primarului sau minciuna intentionata, astazi Municipiul Calafat a ratat ocazia de a primi cativa investitori si cateva locuri de munca, dar acesta este doar un exemplu despre cum isi bate joc de calafeteni Mircea Guta Marinel primarul inculpat al municpiului, alaturi de finul acestuia Gartoi Daniel Gheorghe.