Surse: Angajatii primariei Calafat vor restituii prejudiciul total facut de Mircea Guta si compania de fraudare!

Conform unor surse demne de incredere, prejudiciul total inregistrat de Mircea Guta prin achizitii la preturi supraevaluate, dar si lucrari fictive sau la preturi de miliarde va fi recuperat integral prin contributia angajatilor din primaria Calafat.
Mai mult, strategia gandita de Gartoi Gheorghe Daniel prevede si recuperarea sumelor aditionale daunei totale care se ridica la aproximativ 2 milioane euro.
Intreaga suma depistat de procurorii DNA si de expertii Curtii de Conturi este si sinteza celor 3 dosare intocmite pana in prezent din totalul de 7 aflate pe masa procurorilor. Mai mult apropiatii de nadejde ai primarului, dar si martorii plimbareti la Craiova pentru a masca neregulile savarsite la primirea spagii, a autoturismului Crysler C300 doresc sa prospere in continuare pe spatele celorlalti angajati din aparatul administrativ.

In curand vom dezvalui numele dar si oamenii care se afla in spatele firmelor ce au desfasurat activitati supraevaluate in ultimii 2 ani la primaria Calafat, tipuri de facturi, oamenii care au dat vizul pentru aceste lucrari dar si valorile colosale la care s-au inchiat, toate pe spatele majorarii taxelor si impozitelor locale.