Apunerea orasului Calafat! Tinta grupurilor de interese si frauda banului public!

Probabil cel mai intunecat moment din istoria administrativa a orasului Calafat se petrece acum. Lipsa investitiilor aduse de podul Calafat-Vidin este o povara care ii face condamnati pe alesii locali din prezent pentru cateva generatii.

Ocazia unica de dezvoltare, de progres economic, a fost ratata de unii conducatori prea lacomi, care isi urmaresc interesele strict personale, argumentul fiind simplu, facturile umflate la Calafat constituie un prejuciu de 4 milioane de euro in ultimii 7 ani pentru bugetul local, dar in mai putin de un an, Mircea Guta si compania au reusit sa sustraga prin abuz in serviciu in forma continuata, prin luare de mita in forma continuata 400.000 euro dar si 6 miliarde lei prin aceste mijloace.

Soarta calafetenilor este meritata, minciuni precum sute de locuri de munca, animatie, parcuri industriale, proiecte aruncate in scarba catre locuitori etc., sunt doar cateva mijloace de manipulare urat rostite de propaganda Gutista.

Mircea Guta si consilierii lui te vor zilier, turnator de pavele sau borduri, taietor de gazon, daca esti un tanar in Calafat, te vor sa nu gandesti si sa te injosesti pentru un asemenea loc, din imposibilitatea lor de a dezvolta orasul.

Nu ne gandim doar ca o frimitura din milioanele de euro prejudiciate de primarul Guta si apropiatii sai ar fi putut schimba in bine cateva sute de familii din Calafat, dar astazi lacomia este din ce in ce mai mare.

Calafatul merge spre apus si drumul este problematic, jaful banului public, combinatiile, afacerile cu statul supralicitate primeaza la Calafat, orasul care a devenit doar o sursa de venituri pentru o camarila politica obscena.

Sa va fie rusine domnilor conducatori pentru sansa pe care o acordati tinerilor calafeteni! Furtul va defineste profund!