SOCUL ZILEI:Consilierul local Cotea Mihai gasit incompatibil de catre ANI!

Ceea ce anuntam de mai mult timp, consilierul local cu 5 locuri de munca simultan Cotea Mihai, a fost declarat incompatibil de catre ANI!
Astfel Cotea Mihai are de restituit salariul incasat in timpul celor doua mandate de Consilier Local, obtinute din anul 2008 si 2012, dar si cel de consilier al primarului penal Mircea Guta Marinel.
Socul zilei vine de la toate urmarile pe care le are aceasta decizie, Mihai Cotea votand astfel bugetul si salariile angajatilor primariei si implicit pe al lui, sau alocand sume catre Biserica in care „slujeste”.
Se pare ca toate hotararile de consiliu local luate cu ajutorul votului lui Mihai Cotea vor fi invalidate, ceea ce va consituii un urias vid de putere locala.

Primul personaj de trista amintire din istoria orasului Calafat declarat incompatibil, Cotea Mihai, a cazut in patima lacomiei si a avut mai multe functii decat s-ar fi putut pentru un om normal, ceea ce arunca o pata de rusine asupra orasului Calafat, dat si asupra partidului care l-a sustinut, PNL, dar si asupra institutiei Bisericii in care a slujit si a facut politica unui partid.