Explozie locala! Administratia Mircea Guta pe final!

„Ce furi astazi vei plati maine” sau „ziua judecatii se apropie”, par a fi zicalele definitorii pentru zilele urmatoare la Calafat, un oras capusat complet de o administatie scapata de sub controlul legii si al bunului simt.
Mircea Guta, prin sistemul sau dominat de coruptie a distrus orice speranta de dezvoltare a orasului Calafat, iar pentru asta calafetenii vor plati in ani.
Nimic nu este mai rusinos, decat situatia actuala, Primaria Calafat a fost furata de milioane de euro prin facturi alocate direct prietenilor sau celor care i-au platit spaga lui Mircea Guta Marinel, inculpat in mai multe dosare de coruptie si luare de mita, dar si capul unei structuri mafiote de devalizare a bunurilor publice.
Grupul infractional constituit la Primaria Calafat, din apropiati sai, a pus la cale un sistem unic de sifonare a banului public, probabil un sistem isotric, din pacate, dupa cum spun unii, care se va lasa cu ani buni de puscarie pentru acestia.
Daca a existat cineva care sa creada ca bagand mana adanc in bugetul local, bratul lung al legii il va ierta se inseala amarnic, iar sfarsitul acestora se apropie cu pasi repezi, asa cum in timp record milioane de euro au disparut din bugetul loca.
Jignirea zilnica a calafetenilor, cu locuri de munca aruncate pe la nas, cu relatii de angajare contra spaga, sau cu lucrari facute de vazul lumii, l-au condus pe Mircea Marinel Guta, acolo de unde nu mai poate fi scapat, foarte aproape de finalul tragic pentru el.

Cu ce s-au ales calafetenii dupa toate aceste? cu o gaura imensa in bugetul local, au luat banii si au plecat, au dat o adevarata teapa de proportii tututror calafetenilor.
Sensuri giratorii de miliare, borduri de miliarde, spatii de joaca de miliarde, renovari camine culturale de miliarde, angajari zilieri doar pe buletin de miliarde, miliarde catre Dunarea Calafat, dar nu catre jucatori, furturi de miliarde la Debarcader, miliarde pe proiecte si studii de fezabilitate care nu se vor face vreodata.

Rusine sa le fie lor, celor care ne conduc, pana cand nu le vine randul.