Nu se impunea o sedinta de urgenta a Consiliului Municipal Calafat?

Este de mirare cum un protest a 500 de angajati din Calafat nu a trezit atentia autoritatilor locale, rezultatul fiind doar pamfletul de prost gust realizat pe tema suferintei oamenilor.
Daca problemele oamenilor si al celui mai mare angajator din zona nu reprezinta prioritati pentru actuala clasa politica locala, insamna ca ne meritam soarta. Reamintim astfel ca sedinte extraordinare au fost organizate pentru a oferi contracte, concesiuni sau mijloace unor apropiati cu caracter de urgenta, dar pentru locuri de munca la Calafat nu.
Acesta este rezultatul, umilinta, dispretul televizat si minciunile cu locurile de munca de 8 ani de zile in care au avut majoritati pentru a-si rezolva problemele personale sau ale unui grup interesat.
Dar la ce ne putem astepta de la niste lideri cu pregatire precara, cu specialitatea lor de a face politica, show-uri sau bani din bugetul public? Unde v-ati gandit domnule primar de 8 ani? Cati investitori au fost blocati? Cate cereri uitate? Cate contracte oferite abuziv? Oare va mai puteti bate joc de noi cu nepasarea voastra?