Dupa K.O. -ul suferit acum 3 zile Mircea Guta Marinel s-a trezit si aplica propunerea Calafatul.ro- sedinta extraordinara!

Dupa infrangerea si injuraturile primite acum 3 zile in urma unei probleme sociale existente de mai bine de 7 ani de cand este primar al orasului, Marinel Guta, a decis dupa doua zile de la initiativa Calafatul.ro sa convoace o sedinta extraordinara a Consiliului Municipal Calafat. Acesta este un demers care arata ca primarul actual a inteles ca este principalul responsabil pentru situatia economica deprimanta a orasului si pentru intreg contextul mentinut timp de 7 ani in care doar a anuntat investitori si mii de locuri de munca in campaniile electorale precedente.
Este greu de inteles pentru acesta problema economica locala, cat timp este bine cunoscut ca actualul primar nu are nici cele mai mici cunostinte de ordin economic, formarea sa fiind una de padurar(pe care o aplica la taierea copacilor monumente istorice).
Probabil in aceasta sedinta Marinel Guta isi va cere scuze fata de situatia sustinuta de el la Calafat timp de aproape 8 ani si ca nu l-a interesat nici macar un loc de munca privat creat in zona orasului.
Vom reveni cu amanunte incendiare.