marți, 23 aprilie 2024
7.6 C
Calafat
marți, 23 aprilie 2024
7.6 C
Calafat

Mihai Cordus : Ce se intampla acum cu legea pensiilor este un apogeu al ipocriziei si manipularii marca PSD , partidul adus la guvernare de presedintele nostru turist

Must read

Acum cateva luni de zile ni se spunea bugetul va intra in colaps , motiv pentru care au fost marite taxele pt IT isti, pentru antreprenori, pentru marile companii. Au fost uitate complet reducerile de cheltuieli bugetare prin reducerea personalului din administratie. Iar acum, cu acesti bani sunt mituiti alegatorii PSD.

Pensionarii tinuti in saracie si mizerie pentru a fi cumparati de PSD cu o indexare facuta inainte de alegeri. Si cu siguranta PSD va obtine din nou cel putin 30% din voturi, pentru ca IT istii , antreprenorii loviti de noile taxe sunt prea dezgustati de politica pentru a face efortul de a vota. Spitalele raman fara bani de medicamente, masa calda pt elevi este amanata la nesfarsit in timp ce aparatul bugetar e tot mai stufos si tot mai bine platit.

Nimic nu poate schimba aceasta logica distructiva a neocomunistilor din PSD pentru ca cei mituiti cu bani publici sunt votanti disciplinati ai partidului rosu. Din mediul privat nimeni nu protesteaza. Nici macar opozitia nu face minimul efort de a canaliza nemultumirile oamenilor care aduc plus valoare in aceasta tara.

ramanem captivi in acest sistem in care bugetari si pensionarii..speciali sau nu .. sunt mituiti cu bani publici si contribuie la un nou ciclu electoral in care PSD va fi la guvernare. Partidul care a legalizat hotia si saracia in aceasta tara. Libertatea si democratia pentru care oamenii si au dat viata in 1989 devin lozinci lipsite de continut intr o tara condusa de un partid cu lideri precum Ciolacu , Stanescu and Co.

Mihai Cordus

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article