2016 un an important pentru Calafat! Iar se promit locuri de munca?

Catalogul expirat al fetelor oamenilor politici, slujitori ai fetelor marete isi are astazi o suma importanta de pagini de lecturat ca propuneri pentru destinele politice ale viitorului semnatar de contracte in numele calafetenilor pentru dezvoltarea puterica a orasului nostru!
A fost o gluma: Fetele cautate sunt oameni manevrabili, fara personalitate si santajabili pentru dezvoltarea unora, orasul… pe viitor.
Numai cu putin timp in urma, cam 8 ani, pe aici prin zona orasului Calafat, era promovat un anumit persona care a ales compromisul si astazi poate regreta foarte mult, dar asumarea unor fapte revine personal individului in cauza si inca nu suntem in masura sa ne dam cu parerea, asa cum „altii isi dau cu santajul”.
Insa momentul in care trebuie sa alegem un om care sa conduca Calafatul se apropie si oamenii care au demonstrat ceva in viata de unii singuri, fara politic, fara lucrari publice, fara mizerii politice sunt tot mai putini in politica. Cum putem cladi un oras precum Calafatul? Cu cine? Cine a demonstrat ca poate sa conduca oamenii mai mult in interes public si mai putin personal sau pentru aproiati?
Cine a condus peste 2000 de tineri la lucru in strainatate, acestia nu au mai suportat mizeria oferita de politicienii corupti, ingrasati din bugetul public pe deplin.

Momentul 0 al politicii locale a sosist, oamenii oanesti, oamenii corecti trebuie sa se implice in politica, Calafatul trebuie sa se dezvolte!