Bomba: Organizatia PSD condusa de Radulescu Cicerone este singura legitima, restul e cancan!

Astazi a iesit la iveala marea tentativa de dezorganizare si de rupere a organizatiei cu cel mai mare procent dintre municipiile din Dolj in ultimele doua tururi de alegeri, datorita presiunilor unor indivizi din zona Calafat!
Organizatia PSD Calafat condusa de Popa Emil, pana acum cateva zile ramane statutar in functie, mai mult, in acest moment nu exista motive sa se creada sau sa se manipuleze altceva fiind condusa de doctorul Cicerone Radulescu.
Gogoasea de presa lansata ieri a explodat rapid datorita retragerii candidaturii lui Ciobanu Lucian, prin retragerea anuntului sau de pe pagina personala de Facebook. Mai mult, o alta gafa marca grupului de degringolada locala a fost numirea unui „membru”, cu cateva zile in PSD in o functie de conducere desin statului specifica clar ca fiecare lider de organizatie trebuie sa aiba vechime de minim un an pentru a ocupa o asemena functie.
Din pacate pentru gruparea condusa de primarul penal Mircea Guta Marinel si oameni din anturajul sau, se pare ca falsa tentativa de manipulare a esuat si pentru asta au generat un scandal de mare amploare!
Vom reveni cu amanunte si dezvaluiri uluitoare!