De ce tine Mircea Guta cu dintii de scaunul de primar sau cea mai proasta administratie din istorie!

Evenimentele recente petrecute in viata politica locala ne-au demonstrat inca odata ca ultimii 8 ani de administratie Guta au reprezentat una dintre cele mai mizerabile perioade din istoria orasului. Momentul in care un om simplu a intrat fara sa stie cum pe portile primariei si dupa numai cateva luni etala un frumos autoturism Crysler, cand un om normal a ajuns sa spune ca manevreaza fiecare locuitor. Aceasta perioada este pe cale sa apuna definitiv si fie ca mai exista ultimele zbateri inerente neogutiste, ele sunt doar momentele unui esec asteptat.

Ce a insemnat administratia Guta, nu trebuie sa spuna nimeni, este vizibil, dramele a cateva mii de calafeteni plecati la munca in strainatate, familii destramate, un nivel de trai foarte scazut si o oligarhie fara limite construita pe baza de partid sau apropieri. O molima care nu a lasat acest oras sa se dezvolte, de la investitori carora li se cerea spaga pentru a veni in Calafat, pana la umilinta pentru un post de zilier. O strategie de saracire a calafeteanului in timp ce unii in zambeau din vacante exotice. Insa rezultatul este clar, Mircea Guta va merge la facultate pentru ca deja are depuse 4 dosare de admitere, insa ceea ce poate sa urmeze ar fi cu adevarat exploziv, sa piarda cu adevarat puterea.

Rusine trebuie sa va fie domnilor care beneficiati zilnic de bugetul local, de contracte, de facturi cand doriti, de referate redactate la urgenta, pentru ca toate aceste mizerii vor iesi la iveala si atunci fiecare va putea observa cine sunteti cu adevarat. Sunteti jalnici.

Vom reveni cu o analiza profunda a ceea ce a isemnat aceasta adminitratie pentru anumiti oameni si cum se incearca perpetuarea si sufocarea acestui oras.

Ceea ce ii deranjeaza cel mai mult este ca multi calafeteni s-au desteptat si multi se vor destepta curand.