Doru Mituletu il invinge pe Mircea Guta in consiliul local! Zilele orasului erau platite din bani publici!

Asa cum era de asteptat, Mircea Guta isi traieste ultimele clipe de politician corupt si va parasi scena politica cu multe dosare penale, tragand dupa el mai multe nume importante. Insa zilnic mai ies la iveala chiar din gura autorului moral al distrugerii orasului Calafat noi dovezi uluitoare.

ZILELE ORASULUI ERAU PLATITE DE PRIMARIE PE BANI MULT! Probabil Primaria platea concertele, scena, etc, si unii incasau veniturile de comercianti. Pana la urma tot de la calafeteni, pentru ca preturile sunt exorbitante.

Astfel marele afis pus de unii de prin presa de casa platita din bani publici a cazut, zilele orasului, reprezinta o afacere pentru apropiatii lui Mircea Guta si doar atat, calafetenii… raman cu preturile mari si cu vazutul, calafetenii de rand, nu consilierii locali, ingrasati de mesele si ospaturile binecuvenite.

Mircea Guta paraseste urat, foarte urat scena politica locala, mergand mai des la DNA decat la servici, iar problemele vor incerpe sa curga una dupa alta, avand in vedere caracterul de coruptie institutionalizata instaurat de acesta. Totusi Mircea Guta spune des multora ca el este decat un pion in toate cele intamplate si ca defapt este vorba despre mai multi, oare cand o sa spuna totul…. o sa fie inteles. Nu poti sa faci cheltuielile facute de el daca esti cat de cat normal, achizitii supraevaluate grosolan, lucrari publice, constructii, renovari, tualetari, asfaltari, parcuri, cu sume exorbitante facute si cu cateva luni in urma…

Calafetenii sunt cei care au de pierdut, in circul politic, in demagogia unora, in prostia lor si in incapacitatea de a-i intelege pe oamenii de rand, pe oamenii normali care se uita la candidati cum se fac de ras prin oras si in spate au contracte sau venituri de la stat, de la primarii, ei cred ca nu le stiu, dar calafetenii sunt mai inteligenti decat se asteapta.

Imagine: Mircea Guta- Tailanda, dupa cateva luni de la castigarea alegerilor, alaturi de niste apropiati.