De ce este profesorul Dan Bora unul dintre cei mai importanti candidati?

Atunci cand molima coruptiei s-a extins peste orasul Calafat, cand orice posibilitate de dezvoltare locala era asuprita de catre puterea banului public, profesorul Dan Constantin Bora nu s-a dat nici macar o secunda in spate din lupta anticorutptie care l-a consacrat.

Daca aceasta perioada nefasta din dezvoltarea locala va fi mentionata vreodata peste ani drept singurul mandat postdecembrist care se termina cu un numar important de dosare penale, cazuri evidente de coruptie si vanzare directa a bugetului local, probabil si profesorul Dan Bora Constantin va fi mentionat

Cum multi s-au lasat cumparati, acest om nu a facut-o, cum multi s-au vadut pentru interese personale, dansul nu a facut-o si mai mult a continuat o lupta care va fi mentionata peste ani.

Oare unde vor fi coruptii locali, grupul de interese personale peste 10 ani? cu ce vor ramane? Cu ce s-au ales? Si-au batut joc de toti calafetenii? Au mult bugetul local in ultimul hal prin fel si fel de mizerii de joasa speta.

Dar profesorul de istorie Contantin Dan Bora, purtatorul steagului de lupta regal, va fi mentionat, in parte pozitiva a istoriei locale.

Lupta continua! Coruptia trebuie starpita din radacini! Si mitingul anticoruptie blocat de Mircea Guta se va face pentru ca sunt prea multi tineri care stiu ca aceasta coruptie ucide, coruptia duce la saracie, si coruptia a blocat acest oras de 8 ani!