Dreptate pana la capat! 26.04 Calafatul scapa de Guta, pe 5 iunie scapam si de papusile lui!

Dreptate pana la capat! Daca ziua de ieri a insemnat ca Mircea Guta si-a asumat greselile facute in politica locala, pentru care a inteles ca odata va plati mai mult ca sigur, pe 5 iunie calafetenii mai au un pas de facut, acela de a scapa de intreg grupul infractional organizat in jurul sau, cu numele unui candidat inocent, Lucian Ciobanu(Tasi Trans), probabil nevinovat aruncat in lupta politica si vandut pe la toate colturile. Mai mult, acest candidat si-a asumat public infrangerea.

In curand afacerile facute in tandemul Primaria Calafat- Tasi Trans (Guta- Ciobanu), vor exploda si probabil instituiile statului se vor sesiza pentru jaful public facut. Tineti aproape.

 

Calafatul.ro arunca bomba: UNUL DINTRE CANDIDATII AFLATI IN CURSA PENTRU PRIMARIA CALAFAT A FOST COLABORATOR AL SECURITATII! DOCUMENTE BOMBA DESPRE CIRIPITOR!

TINETI APROAPE: CALAFATUL.RO OFERA IN EXCLUSIVITATE DETALII ULUITOARE DESPRE AFACERILE GUTA- CIOBANU SI BANII PUBLICI CARE AU CUMPARAT UN PARTID SI DORESC SA CUMPERE SI UN ORAS.