vineri, 19 aprilie 2024
15.4 C
Calafat
vineri, 19 aprilie 2024
15.4 C
Calafat

Dominic Fritz anunță refacerea spațiilor verzi din zona Bălcescu: piața va fi înfrumusețată cu peste 5.000 de plante perene din 60 de specii diferite

Must read

Primăria Municipiului Timișoara, a demarat acțiunea de reamenajare peisagistică în Piața Bălcescu. Proiectul prevede instalarea unui sistem de irigare prin picurare și plantarea a 21 de arbori și 25 de  arbuști.

Piața va fi înfrumusețată cu peste 5000 de plante perene din 60 de specii diferite, care vor acoperi o suprafață de 600 de metri pătrați.

Zona verde este completată de o suprafață de 900 mp de gazon. Proiectul vizează întreaga zonă centrală a pieței, inclusiv scuarul și zona de parcare.

Ajungem și în Piața Bălcescu, o zonă emblematică a Timișoarei care, din păcate, a fost bărbierită de spațiu verde în trecut. În toamna asta reparăm această situație care a revoltat mulți timișoreni cu ani în urmă și reamenajăm peisagistic întreaga zonă. Introducem și sistem de irigare pentru ca în perioada secetoasă arborii și arbuștii pe care îi plantăm să reziste”, a declarat primarul Dominic Fritz.

https://buletindetimisoara.ro/dominic-fritz-anunta-refacerea-spatiilor-verzi-din-zona-balcescu-piata-va-fi-infrumusetata-cu-peste-5-000-de-plante-perene-din-60-de-specii-diferite/

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article