Maine un nou termen in dosarul numarul 1 al lui Mircea Guta! Interzis calafetenilor!

Maine se desfasoara un nou termen in primul dosar de coruptie al primarului Mircea Guta Marinel, acesta este acuzat pentru luare de mita si abuz in serviciu sub forma continuata.

Pentru mai multe detalii, despre termenele desfasurate, dar si pentru martorii citati, care au fost cumparati de catre administratie prin contracte, referate sau alte mijloace, acte doveditoare regasindu-se in dosarul 2, puteti sa utilizati urmatoarea adresa:

http://portal.just.ro/63/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=6300000000177062&id_inst=63

Presa locala nu a mediatizat acest dosar, insa in curand, rechizitoriul dosarului va deveni public, de aici vei afla in exclusivitate, de unde vine prejudiciul de 403.000 euro, unde au ajuns banii din primul dosar. In cadrul acestui dosar parte dintre martori, angajati ai primariei Calafat au refuzat sa se prezinte conform strategiei de aparare propuse de Guta.

Astfel Mircea Guta Marinel, incearca sa lungeasca acest dosar, pentru a-l sustine pe Ciobanu Lucian la functia de primar si pentru ca acesta sa ii acopere parte dintre contractele primariei semnate de Guta si compania, care insumeaza un prejudiciu de peste 1,5 milioane de euro, doar din cele doua dosare penale.

Mai mult, se pare ca si firma administrata de Ciobanu Lucian, ar fi primit foarte multe contracte publice, aceste contracte fiind sursa celui de-al doilea dosar al DNA Craiova.

In curand dezvaluiri uluitoare doar aici, documente bomba, facturi fictive, lucrari supraevaluate si detalii din cele doua dosare, documente in exclusivitate pe calafatul.ro…DNA-ul a aflat!

Mai multe detalii se pot regasi aici:http://www.stiripesurse.ro/dna-cere-400-000-e-unui-primar-pnl_797843.html