Daniel Gheorghe Girtoi a facut-o iar, diploma, parcul industrial si angajatii lui Ciobanu!

Unul dintre cei mai importanti oameni din presa locala, Daniel Gheorghe Gartoi, furnizor al majoritatii materialele din presa locala despre administratia locala, a facut-o iarasi. Dupa ce i-a redactat o diploma falsa lui Mircea Guta, a facut cateva parcuri industriale, acum a venit randul si lui Lucian Ciobanu sa fie luat la rand.

Astfel, finul inculpatului, martorul din primul dosar, Daniel Gheorghe Gartoi si redactorul de referate din cel de-al doilea dosar al nasului sau, a publicat iarasi inca o gogoase- Tasi Trans 0 de angajati. Acesta atragand atentia celor de la fortele de munca pentru ca Ciobanu a declarat doar 19 in evidentele contabile din anul 2015, poate Gartoi a numarat si zilierii care au realizat lucrarile Tasi Trans la Primaria Calafat? sau se gandea iar la cateva mii de locuri de munca de la investitorii adusi in ultimii 8 ani de cand este angajatul Primariei Calafat?

Mai multe detalii am astepta de la Ciobanu Lucian, dar acesta nu doreste sa prezinte cu ce se ocupa firma sa, Tasi Trans si ce contracte a desfasurat, desi a decalarat un profit aproape de 0, cand, iarasi Girtoi se lauda cu impoztiele platite de acesta.

Pentru mai multe detalii puteti accesa urmatorul link http://www.date-financiare.ro/5696052-tasi-trans-srl