Ce credibilitate mai are Daniel Girtoi? Pe 8 iunie va fi dus cu mandat la Tribunal!

Daniel Girtoi se crede atotputernic si atotstiutor precum Mircea Guta sau Luci Ciobanu, lucru desprins si din articolele sale: toti sunt prosti numai el e destept, zecile de minciuni cu care isi impaneaza fituica de Calalafat, prin limbajul arogant si tupeistic de cartier. In momentul in care mentorul tau este un Mircea Guta sau Luci Ciobanu sau Bercea Mondial, varfuri de lance ale coruptiei, la ce te poti astepta?

Daniel Girtoi va pleca mai devreme sau mai tarziu. Suntem siguri ca va pleca pe usa din dos. In schimb hai sa vedem ce va ramane in urma sa. NIMIC!

Undeva, in strafundurile mintilor lor a inceput sa incolteasca spaima ca ar putea pierde totul. Nu doar posturile politice, lefurile, averile, vilele si amantele. Ci si libertatea. Pentru ca exista o sansa foarte mare ca judecatorii sa dea condamnari cu executare in dosarele lui Mircea Guta.

Calafatul.ro nu vine niciodata cu vorbe fara acoperire, pe 5 iunie, Daniel Girtoi, unul din liderii de campanie ai lui Luci Ciobanu va fi dus cu mandat la Tribunalul Dolj…ce credibilitate mai are acest om?

Va prezentam mai jos si alte ilegalitati comise de Daniel Gheorghe Girtoi si cum “sparge” sute de milioane de lei din bugetul Primariei Calafat:

http://s32.postimg.org/nllh41xol/IMG_20160428_101414.jpg

http://s32.postimg.org/vxltj1kg5/IMG_20160428_101422.jpg

 

 

http://s32.postimg.org/5ubbgwf6t/girtoi_proces.jpg