Tradatorul Daniel Gheorghe Girtoi, incearca din rasputeri sa ii murdareasca imaginea primarului Lucian Ciobanu

Beneficiind de bunavointa primarului Lucian Ciobanu si de deschiderea acestuia la dialogul politic, consilierul- functionar, platit din bani publici pentru a minti calafetenii, Daniel Gheorghe Girtoi, incearca din rasputeri sa il izoleze pe primar si sa ii aduca prejudicii de imagine majore.
Cel mai mare liberal, asa cum se intitula atunci cand manca o paine de acolo, Daniel, incearca prin diverse tehnici de manipulare sa rupa cati mai multi consilieri ai PSD si sa ii intoarca in marea familie liberala, bazandu-se pe diversiuni practicate in ultimii 9 ani de cand este platit din bani publici pentru a activa la partid.
Astfel, datorita manipularilor grosolane, acesta a reusit, dupa grele incercari sa ii pateze imaginea primarului Ciobanu Lucian si sa il puna pe acesta in impostaza de a nu isi putea trece mai multe propuneri pentru oras.
Finul fostului primar, Daniel , specialist in cautari de masini pe internet, este responsabil si de blocarea mai multor investitii de amploare in zona, mediatizate chiar de el insusi.

Intrebarea simpla adresata calafetenilor este:

Care este bilantul de activitate al acestui domn? Ce a facut in ultimii 9 ani de cand toaca bugetul local?