Cum sa iti bati joc de un partid: Ion Cupa, ALDE Dolj, incredere de la 2% la 1,2 % pe judet!

Solutia nefericita gasita de partidul lui Tariceanu, la Dolj, aducerea unui deputat PDL de la Gorj pentru a conduce aceasta organizatie, a condus la un scor rusinos, probabil cel mai mic de pe tara, insa foarte bine inteles de liderul judetean Ion (Bebe) Cupa!
Toate sondajele de opinie realizate la nivelul judetului Dolj, spun ca acest individ, fara nici o legatura cu acest judet, a reusit sa coboare de la 2% cat a primit din partea alegatorilor la fostele alegeri la 1,2%, rezultatul destructurarii la comanda, a tuturor organizatiilor cu rezultate in alegerile locale pentru ALDE.
Unii il numesc, marioneta lui Olguta, altii ii spun datorul, insa Ion Cupa nu se va mai numi cu siguranta deputat, dupa alegerile din Decembrie, cand se va lovi de toate vanzarile facute din partidul ALDE.
Oare liderii nationali nu isi pun o problema daca acest individ, obtine un scor sub 2% la Dolj?
Sau acesta este scopul fostului deputat cu nume de carte de joc, plimbat cu GPS-ul prin judet si nerecunoscut de nimeni, dar poate se va face cunoscut, de cei care i-a tradat si isi va primii la randul sau scorul electoral pe care il merita.
Vom continua…

Imagini pentru ion cupa