USR 20% Bucuresti, Macron presedinte Franta, la Calafat cand?

Calafatul, singurul oraş din România în care nu există iniţiative locale de conducere, este o problema. Interesele calafetenilor au fost reprezentate numai de partide mari care au condus mii de calafeteni la muncă în străinătate.
Rezultate sunt catastrofale, sume colosale cheltuite pe proiect neaprobate, studii peste studii, promisiuni aruncate şi nimic concret au adus până astăzi partidele continuatoare ale PCR.
Până la urmă, străzile din Calafat, au fost betonate tot de calafeteni şi nu au mai fost asfaltate de nici o firma de partid de atunci. Firma de partid naţională, nu locală.
Probabil că şi în Calafat, tinerii vor începe să facă politică pentru a lua parte la iniţiative de dezvoltare, la „interesele locale”, trădate în faţă intereselor partidelor mari orgnizate în stil comunist.
Dacă în PSD Calafat şi PNL Calafat lumina se da la Centru şi calafetenii sunt trataţi doar cu directive, organizarea comunistă se vede şi astăzi.

Profesorul Radu Roşu a sparg gheaţă în alegerile din 2016 şi poate ar fi avut mai mult de spus faţă de orice consilier colorat de partid care vine să stea pe scaunul alesului de pe lista de partid.
Iniţiativa locală este utilă la Calafat şi va prinde contur oricât cei cu comportament comunist vor încerca să o blocheze, după ce aceştia au schimbat fularele de la gât că pe şosete şi şi-au demonstrat neputinţă.