Umilinţă pentru PSD la Calafat, Gigi Pârvan propus de Lucian Ciobanu pentru a conduce noua societate de casă a primăriei!

Primarul Calafatului, Lucian Ciobanu, se află pe o puternică pantă de scădere în cota de încredere, după ce a făcut o alegere surprinzătoare pentru destinele noii societăţi a primăriei în persoana liderului PNL Motatei si consilier local in aceiasi localitate, Gigi Pârvan.
Acesta a dat o lovitură propriului partid, prin numirea lui Pârvan şi refuzul de a promova un tânăr din PSD Calafat pentru acest post. Surse demne de încredere, ne confirmă, că o serie foarte mare de decizii luate la Calafat sunt rezultatul unor mijloace de şantaj la adresa unor conducători locali.
Practic, după ce a promis că îl schimbă pe Pârvan, această fiind una dintre primele măsuri anunţate de ziarul primăriei, Lucian Ciobanu a schimbat foarte rapid placa, după, ce se pare că a primit o serie de informaţii din partea acestuia care îl vizau.
Vor urmă dezvăluiri, despre rezultatele lui Gigi Pârvan văzute prin rapoartele curţii de conturi. Lucian Ciobanu = Leontin Afrenie = Gigi Pârvan

badea_1