Lucian Ciobanu a dat afara 5 angajati de la firma sa in ultimul an! Semnal dezastruos pentru investitorii de la Calafat!

Se pare că mediul de afaceri calafetean nu se confruntă cu cea mai bună perioada de când s-a petrecut accidentul ca Lucian Ciobanu să ajungă la Primărie. Chiar şi mult cunoscută firma a sa Tasi Trans a suferit, a dat afară 5 angajaţi în ultimul an conform Ministerului Finanţelor. Un alt exemplu pentru modalitatea de evoluţie a afacerilor cu statul ale lui Ciobanu Lucian, fostul partener al lui Mircea Guţă de afaceri.
Astfel, deşi Lucian Ciobanu plătea 19 angajaţi anul trecut, acum a rămas la numărul de 14, lăsând minciună din campanie în care afirmă că are 40 de angajaţi, ceea ce reconfirma ca firma lucra numai cu statul.
Mai mult, Luci aşa cum îi spun apropiaţii, nu a reuşit să atragă nici un investitor sau să sprijine firmele din Calafat, fiind în fruntea primărie numai pentru mici gogoşerii de genul angajări ale apropiaţilor, contracte cu apropiaţi, rezolvarea consilierilor PSD, sau pentru trafic de influenţă, tăinuire sau alte fapte demne nu de un primar de municipiu.

Minciunile din campania electorală, regizate de apropiaţi, pentru că Ciobanu nu este în stare să îşi redacteze un discurs, au fost doar nişte generalităţi de prost gust, în fapt, primarul Calafatului nu doreşte dezvotarea unor sectoare precum învăţământ, educaţie, mediul de afaceri, cultură, turism şi este axat mai mult pe jocuri de noroc, construcţii supraestimate, şpăgi de angajare şi cunoscutul tăiat frunze la câini.
Practic, se poate spune că ne confruntăm cu cel mai leneş primar din istorie, Lucian Ciobanu fiind departe de descrierea de gospoar, mai mult de bijnitar.

Cel mai bun exemplu al sistemului de lucru şi a bătăii de joc pentru calafeteni este chiar Bulevardul de Centură, unde Ciobanu, a renovat scoarul şi a lăsat în paragină trotuarele către presupul magazin LIDL. Astfel, calafetenii care vor merge la cumpărături sunt invitaţi să parcuga distanţă pe scoar, printre pomi. Pentru că trotuarele arată îngrozitor.

Dar Lucian Ciobanu nu a visat să ajungă în acest post, după trecutul lui, însă acest lucru merită să fie publicat în amănunt în curând pentru că Lucian Ciobanu nu iubeşte caafetenii, el fiind de loc. din Băileşti şi venit la primărie de la pescuit, văruit şi păcănele.

Amanunte explozive in curand, tineti aproape.