Calafetenii muncesc în afară ca să fie furaţi în ţară!

Plecând de la motoul unui politician local aflat la putere în acest moment: „Fraierii muncesc afară şi şmecherii fură în ţară”, se poate spune că politicienii calafeteni reacţionează numai în interes personal de când au debutat în noul mandat.
Totuşi aceştia au fost aleşi de o parte dintre calafeteni foarte numultumiti de activitatea lor, principala nemulţumire a lor este că băutură şi mâncare este gratis decât în campanie şi că actualul primar a uitat de pomenile electorale făcute, dar şi de promisiunile spuse în campanie.
Săptămâna viitoare urmează dezvăluiri incredibile despre afacerile unor politicieni locali şi despre căpuşele Primăriei Calafat, oameni care au în faţă doar interesele personale şi votează în Consiliul Locala fără să citească deciziile. Însă locul presei locale trebuie să fie ocupat de câteva publicaţii neancorate politic.
Însă mesajul adresat de către politicenii calafeteni către tinerii calafeteni din străinătate este unul foarte simplu, acest mesaj este dat de nepăsarea lor şi de interesele personale sau de grup.
Tinerii muncesc în afară, bunicii sunt furaţi de pă câmpuri în Calafat sau o muncă de o viaţă a luat foc în o noapte în care politicienii locali petreceau de foc.
Vom reveni cu amănunte proaspete uluitoare primite de la o mulţime de calafeteni nemulţumiţi.

P.S. Unde mai sunt pomenile electorale de alta data?
Unde mai sunt pupaturile de maini?
Unde mai sunt polititetile de alta data?