În atenţia autorităţilor locale! Se anunţă furturi masive în următoarea perioada! Cei mai afectaţi, agricultorii!

În urmă cu aproximativ o luna agicultorii de pe rază Municipiului Calafat au suferit pierderi de aproximativ 2 miliarde de lei conform estimării poliţiei şi a reprezentaţilor Primăriei Calafat.
Acest eveniment tragic pentru o serie de producători a fost rezultatul lipsei de acţiune a unor structuri din Primăria Calafat, dar şi lipsei de autoritate a primarului Lucian Ciobanu. Primarul a fost înştiinţat că astfel de evenimente se petrec la Calafat timp de un an şi a avut şi soluţia pentru soluţionarea lor însă nu a acţionat.

Datorită nivelului de educaţie primar, al nivelului de trăi, a situaţie sărăciei în Calafat, se anunţă un nou sezon de distrugeri şi furturi a ceea ce a mai rămas din roadele oamenilor.
Pentru această facem un apel public către autorităţile locale să protejele terenurile din zona Calafatului adică să îşi exercite corect atribuţiunile şi în afară oraşului nu doar în interiorul lui.
Este inuman să ceri unor proprietari de terenuri private în vârstă foarte înaintată să poată să realizeze acest lucru pentru un petec de pământ şi pentru a îşi păzi muncă de un an.

Vom reveni cu amănunte şi cu măsurile luate.