Sustinem dreptul la libera exprimare, sustinem publicatia CalafatLive.Blogspot.ro

Sustinem publicatia online CalafatLive.Blogspot.ro pentru modul impartial in care isi desfasoara activitatea, pentru articolele total obiective care le prezinta si cerem tuturor persoanelor care pun presiune pe administratorul acestui site sa inceteze aceste practici total comuniste.

Toata lumea are dreptul de a cauta, primi sau impartasi informatii si idei fara frica sau interventii. Acest drept este important pentru dezvoltarea personala si demnitatea fiecarei persoane si este esential pentru indeplinirea altor drepturi. Libertatea de exprimare este strans legata de dreptul la opinie si libertatea de gandire.

Este nejustificat ca oamenii sa fie tinuti prizonieri datorita credintelor politice sau religioase, origine etnica, sex, culoare, origine nationala sau sociala, statut economic.

Tuturor celor care incalca dreptul la libera exprimare le reamintim articolul 30 din Constitutia Romaniei:

1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.

(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.