Linistea dinaintea furtunii la Calafat!

Liniştea politicienilor locali pare să ia sfârşit în această luna. Faptele săvârşite în ultimii ani pe banii calafetenilor par să iasă din ce în ce mai mult la iveală. Nu mai devreme de câteva zile, pe adresa de mail a ziarulului online calafatul.ro au sosit o serie de contracte cu dedicaţie, dar şi documente uluitoare.
După cum mai mulţi lideri locali menţionau că au nevoie de linişte, se pare că în schimbul acestei linişti, ei desfăşurau acţiuni împotriva bugetului local.
Calafatul.ro va publică în exclusivitate documente precum rapoartele Curţii de conturi la Calafat din ultimii ani, sumele cheltuite cu dedicaţie, dar şi contractele care au condus la pagube imense din bugetul local.
Se poate spune că cifrele anunţate de câteva ştiri regionale că ar fi fraudate la Calafat sunt mult mai mici decât ceea ce este în realitate.

Scoatem adevărul la lumina. Poate că ar fi normal din partea autorităţilor să justifice ficare leu public, însă vorbim de interese, aceste cheltuieli nu se vor a fi publicate, însă din păcate pentru ei, vor deveni publice.

În cazul lui Mircea Guţă am avut dreptate, oare se repetă istoria?
Calafatul.ro revine în subordinea calafetenilor!