Calafatul ca si Romania, Tasi Trans = TelDRum, Tuturoaie = Belina, PSD = PDL, DNA, statul paralel

S-ar putea să înceapă să joace și la Calafat și atunci multe mizerii ținute sub preș se vor spune!
Oare instituțiile statului dorm? Sau unii cred că dorm?

1) DNA i-a făcut dosar fostului primar, Mircea Guță pentu sume colosale fraudate din fonduri publice. Acesta este victima a sistemului și consideră că dosarele sunt politice. Însă nu da explicații, cum din un salariu de bugetar, a reușit să prospere financiar.

2) Lucrari cu statul și cu dedicație au fost efectuate de firma TelDrum, pardon, Tasi Trans, firma a actualului lider local al socialiștilor, provenit din UNPR, Lucian Ciobanu. Firma pe care nimeni nu o cunoaște, dar care a primit nenumărate contracte cu statul de la apropiati.

3) Lacul Belina- Teleorman, Lacul Tuturoaie Calafat, bombe pe bani europeni. Însă la Calafat se poate spune că avem o premieră europeană. La Calafat cresc porci și nu pești în lacul pe fonduri europene! Nimic mai jalnic, decât abureala aiuritoare a responsabililor.

4) Fostii membrii ai PDL Calafat conduc în prezent PSD Calafat, după modelul Liviu Dragnea. Mai mult aceștia sunt răsplătiți cu funcții în coducere pentru susținerea făcută PDL-ului și acum PSD-ului. Nimic mai penibil decât să îi vezi pe Radu Drăghici sau alții cum învățau electoratul să voteze PDL și acum par mari socialisti.

Pentru aceasta vom exemplifică metodele de fraudare publice și populare preluate la Calafat, parcă trase la indigo cu modelul național:
Modelul exportat de afaceri pe bani publici a fost preluat și la Calafat cu succes.
Uluitoare asemănare între ce se petrece la Calafat și ce se petrece cu România.
Oare Lucian Ciobanu si Tasi Trans au facut afaceri cu statul sau cu STATUL PARALEL. Cand ii dinamiteaza?