Incredibil: În timp ce PDL tăia pensii, salarii și închidea școli și spitale, pedelistul Drăghici Radu promova măsurile!

Șoc și groază la Calafat după ce Pro TV a publicat o serie de imagini cu mizeria din Spitalul Calafat.
Nici până în acest moment Radu Drgahici nu și-a prezentat demisia și dă dovadă de o nesimțire rar întâlnită la adresa calafetenilor.
Despre omul politic, sau cârpă politică, Radu Drăghici și administratorul penibil de la Spitalul Calafat se pot spune foarte multe.
Calafatul.ro nu a dat curs plângerilor și sesizărilor primite de la diverși cititori care relatau dezastrul generat de un comportament profund corupt al pdl-istului Radu Drăghici, dar după ieșirea mahmură la adresa presei locale, se poate spune că acest maimuțoi politic și-a arătat limitele.

Draghici Radu, omul politic parazit al Calafatului, traseist penibil al PDL, PNL, PSD și lingator de clente pentru foștii primari are de dat o serie de explicații în față calafetenilor pentru miliardele investite în spitalul Calafat și starea reală a spitalului. Se poate spune că acestă instituție a beneficiat în ultimii ani de dotări semnificative pe hârtie, însă lucrurile nu stau chiar asa.
Sume colosale au fost fraudate de administratorul Drăghici, acesta chiar se plângea în anumite medii că a fost forțat să semneze o serie de achiziții la prețuri supraevaluate pentru a rezistă în respectiva poziție.

Pedelistul
Radu Drăghici a deschis singur o anchetă jurnalistică de excepție care urmează să fie publicată pe ziarul calafatul.ro.
Aceasta va conține documente publice care îl privesc și care se află pe masă autorităților competente:
1) Spitalul Calafat a avut achiziții de la celebra Hexifarma.
2) O serie de angajări suspecte girate de fostul pedelist
3) Sifonarea banilor publici prin supraevaluarea bunurilor achiziționate sub formă continuata
Multe alte documente bombă în curand.
CORUPTIA UCIDE!