Primarul Lucian Ciobanu rupt de realitate: Consilierii personali nu sunt pentru dezvoltarea orasului sunt “consilieri de imagine” personali

Lucian Ciobanu a avut în cursul serii de ieri o ieșire publică sub nivelul funcției de demnitate publică pe care o ocupă.
Dacă ne putem aștepta de la un șef de instituție publică cu o ținută morală sau cu un echilibru administrativ să nu poată emite asemenea prostii, la Lucian Ciobanu totul este posibil.

Se pare că ieșirea a fost la ceas de seară, după ce acesta a prins curanj și a ajuns la marja necesară pentru a putea avea opinii, pentru că în timpul zilei s-ar fi simțit puțin cam rău.
Șocul oferit de primarul zero, nulitatea absolută plătită cu peste 100 de milioane de lei vechi a fost când acesta și-a demonstrat încă odată incompetența și faptul că trăiește în o realitate paralelă, când a afirmat public, pe contul personal de Facebook că funcțiile de consilieri personali sunt defapt “consilieri de imagine ai lui“. Astfel Lucian Ciobanu s-a legitimat în conducătorul suprem și că Primăria este a lui, autobuzul primăriei “CBY” este al lui, realizările, dacă le poate numi așa, sunt ale lui și că restul sunt insignifianți.

Oficial, funcțiile de consilieri ai primarului sunt plătite din banii publici pentru a își aduce ajutorul pe probleme de specialitate în cadrul proiectelor de dezvoltare a orașului, nu pentru a îl pudra, pentru a îl îmbrăca sau a îi face o imagine prea măritului conducător.
Practic, obiectivele prin care au fost create aceste posturi sunt să conducă către o mai bună administrație și să servească interesele orașului însă Lucian Ciobanu, probabil dorea că aceștia să îi facă curățenie în casă.

Din discursul public, fără interlocutor, cum îi place să aibă, reiese și un lucru bun, normal pentru o adminsitratie corectă. Că acesta v-a prezezenta în al 12-lea ceas raportul activității, își va justifica salariul încasat, dar mai presus de toate va publică și rapoartele de activitate ale consilierilor locali.
Pentru cei care înțeleg mai bine jocurile politice, practic Lucian Ciobanu lansează un avertisment corect către toți consilierii PSD să pună umărul la treabă, majoritatea fiind înțepeniți în scaunele de consilieri locali fără a avea nici cea mai mică activitate.
Lucian Ciobanu nu este însă singurul primar care s-a lovit de pasivitatea sau lipsă de proiecte din parte consilierilor locali, fapt pe care îl face acum public. Acesta reiterează indirect că există o serie de consilieri locali ai majorității PSD care primesc venituri, funcții și privilegii fără a îl ajută în activtiatea manageriala.
În speranța că nu este o minciună tipică Lucian 0 Ciobanu, sperăm să vedem public raportul de activitate al primarului, dar și a consilierilor din majoritatea care conduce în prezent orașul Calafat.