Incredibil! După jumatate de mandat, primarul ZERO a băgat Primăria în faliment! Începe îndatorarea generațiilor viitoare!

Informatii incredibile lansate public de primarul ZERO, Lucian Ciobanu. Dezvoltarea orasului se poate baza doar pe un credit pentru a-si sustine aparatul public. Este oficial: Primaria Calafat a intrat in faliment!
Haosul administrativ provocat de Lucian Ciobanu in prima jumatate de mandat a condus la falimentul declarat public in aceste zile si la nevoia de a indatora generatiile viitoare.
Copii si nepotii calafetenilor vor plati si nu vor mai avea acces la alte resursele publice, pentru ca vor avea de acoperit, ceea ce astazi se numeste gaura neagra financiara in care cade  Municipiul Calafat. Autor, primar Lucian ZERO Ciobanu, cel care beneficiaza de un buget local nominal de 4 ori mai mare decat cel al primarului Petre Traistaru si de aproximativ 2 ori mai mare decat al fostului primar Mircea Guta.
Felul in care Lucian Ciobanu a ales sa administreze financiar acest buget spune multe, dupa 2 ani a ajuns la fundul sacului si nu mai are ce sa imparta.
Despre investitii la Calafat… acestea se pot descrie singure, mai avem putin si depasim Caracalul, daca nu l-am depasit deja. Urmeaza tirolienele la Zahar, gondolele la Bascov si pistele de biciclete pe malul Dunarii.
Practic, Lucian Ciobanu a fost atat de lacom, incat nu a reusit sa economiseasca nimnic, a reusit sa depaseasca orice limite in ceea ce reprezinta gestiunea banului public.
Oare avem nevoia de un CREDIT de 100 de miliarde de lei? Oare primarul Ciobanu are suportul calafetenilor pentru a ingropa orasul in datorii?

Vom reveni cu amanunte incediare despre executia bugetara anuala a primarului Ciobanu. Detalii despre unde se scurge bugetul local. Cata nesimtire pot avea politicenii locali astazi.
In exclusivitate vom publica salariul primarului Ciobanu, pentru a vedea orice om muncitor, ce inseamna nesimtirea bugetara.

Imagini pentru lucian ciobanu calafat