Un poștaș din Calafat a fost atacat de o haita de caini maidanezi!

În ziua de 22.01.2018, Vișan Costel, factor poştal în cadrul Oficiului Postal Calafat, în timpul efectuării cursei de distribuire a corespondenţei, a fost atacat de o haita de câini, in cartierul Traian.

Din nou, primarul ZERO, Lucian Ciobanu, se dovedeste corigent in administrarea Calafatului. II amintim ca in campania electorala din anul 2016 a promis ca o sa rezolve problema cainilor in Calafat, dar au trecut doi ani de zile din mandatul acestuia si aceasta problema, la fel ca altele, a ramas nerezolvata.

 Patrupedele se înmulţesc pe zi ce trece, iar oamenilor le este din ce în ce mai teamă să iasă din casă. Deşi au existat numeroase cazuri în care vieţile lor au fost puse în pericol din cauza patrupedelor, autorităţile locale nu au fac nimic in acest sens.

Cate latraturi, cate sperieturi, cate muscaturi, cati oameni trebuie sa fie raniti ca Primaria Calafat sa faca ceva in sensul asta? Unde este telefonul de urgenta la care poti suna sa vina hingherii sa ridice cainii care terorizeaza copii si batranii?

Domnule primar Lucian Zero Ciobanu, va recomandam sa lasati jocurile de noroc si imprumuturile de zeci de miliarde pentru a face parcuri la marginea orasului si incepeti sa administrati cu adevarat Calafatul, pentru ca din pacate in cei doi ani de mandat care au trecut de la alegerea dumneavoatra ca primar al orasului, nu ati reusit sa rezolvati absolut nicio problema cu care se confrunta orasul Calafat. Mai mult decat atat, ati facut de ras orasul prin ceea ce ati facut, teren de tenis asfaltat pe plaja, pista de biciclelte intr-o zona inundabila, coronarea pomilor in luna ianuarie, si mai nou, vreti sa luati 100 de miliarde de la banca, sa amanetati Calafatul pe 15-20 de ani pentru a face un parc la marginea orasului, langa fosta fabrica de zahar, parc care in 6 luni va fi in paragina, daca va fi realizat.

Rezolvati problemele cu care se confrunta cu adevarat Calafatul: locurile de munca, infrastructura total distrusa, problema cainilor, problema gunoiului!

Imagini pentru caini vagabonzi primarie