De la Petre Bobolicu la Lucian Ciobanu, degradarea competențelor celor care ne conduc!

În momentul în care mai toate localitățile atrag fonduri europene și se dezvoltă.
În contextul în care orice orășel susține turismul și are o infrastructura pusă la punct, Lucian Ciobanu, primarul Calafatului nu se trezește nici după 2 ani din beția puterii și a funcției.
Venit pe un val de confuzie la Primăria Calafat, în anul 2016, după câteva cadidaturi eșuate și cu o cotă de incedere de 2% Lucian Ciobanu este personajul care a “reușit” să tragă PSD la Calafat sub 30%.
Încapacitatea manageriala, a primarului aduce deservicii mari orașului, găurile bugetare create vor fi acoperite cu greu de viitoarele generații, dar după deviza lui Ciobanu: “după mine potopul” ne putem aștepta la orice.
Prima stradă asflatata se va sărbători cu focuri de artificii, iar primul investitor care va creă o nouă unitate de producție este încă așteptat. Acesta este scenariul mahmur prezentat de Lucian Ciobanu calafetenilor.
Atât timp cât un partid precum PSD a promovat un asemenea personaj pentru o funcție de importantă majoră la Calafat, înseamnă că ne putem aștepta lejer la un scor care să înceapă cu cifră 1 la următoarele alegeri pentru social democrați.
Cifrele oficiale spun că în 2 ani de mandat, Lucian Ciobanu a reușit să facă peste 1.000 de tineri sub 30 de ani să părăsească orașul Calafat. Aceste cifre spun multe.

Datoria noastră este să publicăm eroarea prin care Lucian Ciobanu a ajuns în această funcție, afacerile făcute cu primăria Calafat și alte primarii din zonă de firmă Tasi Trans, dar și compotamentul abuziv al acestuia presărat cu fapte de corupție zilnice.