Este oficial Lucian „0” Ciobanu, a fost în acest an chemat la DNA.

Sursele noastre ne confirmă că în acest an Lucian „0” Ciobanu a fost chemat la DNA pentru a lamarui o serie de probleme. Se pare că vizita are legătură cu perioada în care era adminsitratorul Tasi Trans, firmă care a desfășurat o serie de contracte „suspecte” cu Primăria Calafat. Nici până în prezent, „0” Ciobanu nu a dat detalii despre perioada în care planta pomi cu Tasi Trans, însă se pare că procurorii DNA au intrat pe fir.
Această vizită se pare că l-a tulburat pe „0” Ciobanu. Acesta se confruntă în prezent cu o serie de probleme administrative, urmărind să realizeze un împrumut pentru a plăti salariile, dar și datoriile Primăriei pe care o conduce.
Mai mult, „0” Ciobanu are de dat câteva explicații în legătură cu realizările sale și cum s-au chetuit banii publici, mai ales ca în Calafat nu se vede nimic. Se poate spune că există câteva suspiciuni relativ la o serie de chetuieli efectuate de acesta și în 2018, dar vom reveni cu amănunte.
În acest moment „0” Ciobanu se bucură de o cotă de încredere de 3% în rândul calafetenilor și tendința este de scădere, fiind probabil cel mai post primar din istorie.
Calafatul.ro îi cere public cerui care conduce în acest moment orașul Calafat să publice lista completă de chetuieli a Primărie Calafat în anul 2018 pentru ca aceasta să fie cunoscută de fiecare calafetean. Aceasta în cazul în care primarul Ciobanu nu are nimic de ascuns.