La Calafat. Primarul 0, consilierii PSD 8×0. Consilierii PSD blochează orașul.

Incredibil dar adevărat. PSD Calafat este astăzi reprezetat de cei mai slabi și penibili consilieri din istoria sa. În acest moment PSD Calafat a trimis în Consiliul Municipal 3 foști consilieri PNL, un fost susținător PNL și 3 foști PDL-iști de pe perioada tăierilor de pensii si salarii.

Acești doresc din răsăuteri să blocheze dezvoltarea orașului Calafat. Au reușit în ultimii 3 ani de zile. Practic activitatea acestora tinde către 0 fapt vizibil și de aspectul orașului în prezent.

De 3 ani de zile acestia s-au complacut in poltica celor care își văd interesele personale din scaunul de consilier pentru mici avantaje. Fie că vorbim despre multiple angajări la stat și incompatibilitate sau alte posturi de bugetari acestia au căpușat dezvoltarea orașului cu succes.

Chiar atât de penibili au ajuns ca in momentul acesta, dupa 3 ani de dezastru să provoace un scandal prin schimbarea viceprimarului și practic să blocheze dezvoltarea orașului?

PSD Calafat condus de PDL Calafat prin Drăghici Radu blocheaza consiliul local prin interese de grup specifice PDL și demonstrează de 3 ani de zile că a trimis in acest consiliu oameni foarte slabi, incapabili și nepregătiți.

Vom reveni cu amănunte despre parangheliile lui Lucian Ciobanu si ale consilierilor PSD.