BREAKING NEWS. Accident groaznic! Un mort, Silviu Lung, rănit!

Update 7. Renault-ul e făcut zob, Mercedesul a fost mult mai puternic. Se poate spune că marca auto a făcut diferenţa între viaţă şi moarte, la fel ca în cazul Huidu.

Update 6. Medicii sunt optimişti în ceea ce priveşte starea lui Silviu Lung.

Update 5. Poliţia face măsurători la faţa locului.

Update 4. În Renault, o fată de 15 ani şi un băiat de 16 ani. Şoferul a murit, probabil tatăl celor doi adolescenţi, în vârstă de 41 ani.

Update 3. Faptul că Lung e conştient (e lovit la cap), nu elimină riscuri şi mai mari.

Update 2. Maşina lui Lung ar fi intrat pe contrasens, agăţând autoturismul Renault Clio.

Update 1. Mulţi prieteni ai lui silviu Lung la spital. sunt şi soţia şi fii lui, Tiberiu şi Silviu Lung Jr., portarul Astrei. De asemenea, sunt prezenţi Pavel Badea, Marian Bâcu, Corneliu Papură, Sorin Cârţu, Gheorghiţă Geolgău, Aurică Beldeanu şi Ion Împuşcătoiu..

 

***

Silviu Lung (55 ani) a fost implicat într-un accident de circulaţie la 20 de km de Craiova (foto: realitatea.net), în apropiere de pădurea Radovanului. Silviu Lung se află la Spitalul de Urgenţă în Craiova şi primeşte îngrijiri medicale; este conştient. O persoană a decedat în urma impactului.

Accidentul s-a produs din cauza ceţii, între Radovan şi Podari. Lung era singur în maşină (Mercedes DJ 89 SYL). Impactul a fost cu un Renault. Potrivit unui martor, de vină ar fi fost Silviu Lung, cel care venea dinspre Calafat. În urma impactului, maşina condusă de Silviu Lung s-a rotit la 180 de grade. Poliţiştii derulează cercetări.

– See more at: http://micapi.ro/articole/evenimente/accident-groaznic-doi-morti-silviu-lung-ranit-grav.html#sthash.RylQzQKL.dpuf