vineri, 29 martie 2024
23.5 C
Calafat
vineri, 29 martie 2024
23.5 C
Calafat
Array

Cornel Nistorescu : Cozmin Gușă – o lepră la drumul mare

Must read

Nu  știu cîți urmăresc delirurile politice ale mitomanului de Cozmin Gușă. Pentru cei care mai au nervi ca să-l asculte și să-l creadă trebuie să precizez că toate afirmațiile sale sunt false și se vor niște „mușcături mortale” comise de o ființă infectată cu răutate și cu baliverne.

În comentariul său de marti,  28 noiembrie, el susține: „Cei care urmăriți analizele mele ați observat că m-a preocupat devoalarea legăturilor unor jurnaliști importanți cu oamenii Statului Paralel și de aici diversele episoade ce-l implică pe Cornel Nistorescu și pe Florian Coldea, al cărui gornist am zis că Nistorescu este”.

Ca să înțelegeți traseul acestei lepre care se preface a apăra legea, dreptatea, morala și profesia de ziarist, îi aduc aminte că prin iulie 2004, cînd Adrian Năstase făcea o vizită la Moscova, el era acolo cu Mircea Popa și l-a așteptat să-i dea raportul și ne-a vorbit nouă, în grupul de ziariști, despre încercările sale de a-l introduce pe Adrian Năstase la Vladimir Putin.

Ce să-i replici unui om care a lins toate clanțele puterii din România, a stricat tot ce a atins și a fost alungat de peste tot, iar de cînd a rămas pe marginea drumului s-a apucat să vînture și să latre toate prostiile care îi trec prin minte?

 

mai mult la :

Cozmin Gușă – o lepră la drumul mare

 

 

 

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article