Haos la Universitatea Craiova! » Adrian Mititelu a fost părăsit şi de Marin Condescu: „M-a lăsat cu ochii în soare”

Adrian Mititelu nu mai este susţinut de nimeni. După ce a pierdut şi dreptul de a evolua pe „Ion Oblemenco”, patronul Universităţii a mai primit o lovitură. Craiova pare tot mai aproape de faliment, decît de redresare.

Mititelu a anunţat că nici Marin Condescu, omul care i s-a alăturat acum 3 săptămîni, nu mai face parte din stafful echipei oltene. Mai mult, finanţatorul Ştiinţei susţine că Marin Condescu a adus numai haos la Craiova:

„Nu am mai discutat cu el la telefon de cînd a plecat de la mine din birou, de duminică! Condescu m-a lăsat cu ochii în soare.

După ce am negociat vreo şapte ore la mine în birou cu el, i-am semnat şi contractul că se poate alătura Craiovei cu asociaţia suporterilor, sub pretextul că pleacă la Severin cu cîteva probleme personale,  m-a lăsat pe mine şi pe Vranjkovici şi încă două persoane în birou şi nu a mai dat vreun semn de viaţă!

Nu am vrut să dau crezare zvonurilor, dar eu lui Condescu i-am făcut toate poftele doar ca el să vină la Craiova şi să investească cu sponsorii pe care a zis că-i aduce la echipă. Din păcate cît a fost prezent la Craiova, domul Condescu a adus numai haos, atît în rîndul suporterilor, cît şi în rîndul jucătirilor, cărora personal le-a spus că-şi primesc salariile. De unde?„, a spus Mititelu pentru Fanatik.

Jucătorii au început să plece, amicalele pică
Folosind ca pretext problema stadionului, Mititelu prevesteşte practic o nouă dispariţie a echipei din fotbal. Patronul oltean a spus că pînă cînd problema „Ion Oblemenco” nu i se va soluţiona favorabil, echipa renunţă la antrenamente şi meciuri. Jucătorii au început deja să plece, cazul Cosmin Vîtcă ajuns deja la Gaz Metan, iar amicalele sînt anulate. Programat duminică, jocul-test cu Rapid în Giuleşti nu se mai joacă.

„Nu avem pregătire şi ne făceam de rîs acolo. Băieţii nu s-au antrenat de două zile. Sîntem într-o situaţie extrem de grea, pur şi simplu nu avem unde să ne antrenăm”, a anunţat Mititelu, conform Mediafax.