joi, 25 aprilie 2024
13.4 C
Calafat
joi, 25 aprilie 2024
13.4 C
Calafat

Ramona Ursu : Când mai vreau să mă uit la desene animate, mă duc, tot mai rar, ce-i drept, pe canalul lui “Coroiu”

Must read

Când mai vreau să mă uit la desene animate, mă duc, tot mai rar, ce-i drept, pe canalul lui “Coroiu”. Dau acolo play la orice, iar după un minut-două râd cu lacrimi. Analize, tată, nu glumă. Nu te joci cu maestru’. Tot știe.

Absolut, dar absolut niciodată nu se întâmplă ce zice el, ba chiar se întâmplă invers, dar ține fațe analize și previziuni despre orice, a? Ține?

În seara asta, însă, mi-am doborât propriul record și am râs din primele 10 secunde. Auziți și voi cum le zice Cristoiu stimaților telespectatori de la el de pe canal: “Timat’ telepetato”.

Bravo, “Coroiu”! Excelent! Nota 10. Cu “felititări”.

Ramona Ursu 

 

 

comentariu Horia S. :

„Omul ăsta e fabulos…am încercat într-o seară să-l urmăresc la Tucă vreo 5 minute. A reușit o performanță greu de egalat, și-a schimbat părerea în timp ce o explica…spunând ”Malius…Malius…fi atent că acum când vorbesc mi-am venit o idee!” Deci lui îi vin idei în timp ce explică altele. Genial! Apoi după vreo 2-3 minute a zis că Carlson s-a dus la Putin degeaba și că el (Coroiu) trebuia să îi ia interviu lui Putin, că el se pricepe mai bine la istoria Rusiei.”

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article