Claudiu Manda l-a lăsat pe Mihai Voicu cu filiala goală

PNL Dolj se rupe în două, după ce, azi, deputatul , Cosmin Enea, a demisionat din partid. O dată cu plecarea lui Enea din partid, alţi 12 primari şi şase consilieri judeţeni îi sunt alături.

PSD Dolj a luat dintr-o mişcare un deputat, 3 consilieri judeţeni şi 12 primari de la PNL. Cosmin Enea, până azi secretarul organizaţiei judeţene a liberalilor, şi-a anunţat adeziunea la PSD.

Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj a anunţat azi cel mai spectaculos transfer politic din ultimii ani de pe scena politică doljeană, prezentându-l ca proaspăt membru al organizaţiei social democrate pe Cosmin Enea.

Enea a făcut parte timp de 14 ani din PNL Dolj, organizaţie în care ocupa funcţia de secretar general, şi este din 2012 deputat în Parlamentul României, unde a fost pe listele USL.

“Am  fost dezamăgiţi de decizia domnului Antonescu şi a PNL de a rupe USL, de a cndida din opoziţie şi de a abandona lupta anti-Băsescu, dar îi primim alături de noi pe toţi liberalii care vor să continue programul USL în baza căruia oamenii ne-au ales în 2012″, a declarat Manda.

La rândul său, deputatul Cosmin Enea a indicat ieşirea de la guvernare ca motiv al plecării din partid.

“Sunt prieten cu Claudiu Manda, dar nu prietenia cu el m-a adus aici. Am venit pentru că, de la o vreme încoace, oamenii mă întreabă peste tot de ce am rupt USL. Am fost săptămâna trecută la o întâlnire a PNL la Vâlcea, unde mai mulţi colegi se bucurau de cât de bine se descurcă PNL în opoziţie. Eu m-aş fi bucurat să se descurce bine la guvernare, pentru că rostul unui partid e să guverneze. Vin alături de mine o serie de consilieri judeţeni şi de primari, care reprezintă practic 100.000 de locuitori ai judeţului Dolj”, a spus Enea.

Iată lotul de aleşi locali şi judeţeni liberali alături de care deputatul Cosmin Enea şi-a anunţat trecerea la PSD Dolj.

Consilieri Judeţeni.

1. Florinel Stancu – consilier judeţean şi director la SGA Craiova

2. Cosmin Durle – consilier judeţean, director adjunct la SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL şi preşedinte al TNL Dolj

3. Marin Marian – consilier judeţean

Primari:

1. Cristiana Antonie – Bistreţ

2. MIrcea Guţă – Calafat

3. Nicu Vintilă – Poiana Mare

4. Gogu Mungiu – Ciupercenii Noi

5. Iulian Bîlteanu – Desa

6. Puiu Calafeteanu – Pleniţa

7. Ionel Răcăreanu – Brădeşti

8. Sorin Bitoleanu – Fărcaş

9. Mari Bojin – Măceşu de Jos

10. Dumitru Marcu – Goicea

11. Florel Neacşu – Gighera

12. Aurică Cârstianu – Radovan

http://www.oltenasul.ro/wp-content/uploads/manda-enea-psd-pnl-primari.jpg.jpg