Propunem ca Bulevardul de Centura sa se numeasca Bulevardul MIRCEA GUTA

Autorităţile locale nu prea au ochi pentru periferie, cu toate că pe centura Calafatului sunt plasate câteva depozite şi o serie de firme care aduc foarte multi bani bugetului local.

După fiecare sezon rece unde sunt în abundenţă precipitaţii ,răsare câte o gropiţă pe care nimeni nu o simte mai bine decât genţile maşinilor care au nenorocul de a trece pe acolo, dar şi buzunarele şoferilor neinspiraţi.

Intrarea într-o localitate este oglinda administraţiei locale, iar în Calafat pe unde-ai vrea să intri este ceva apocaliptic, gunoaie şi multă, multă, multă politică şi…indiferenţă.

in ultimii ani, fiecare, cam fiecare calafetean si-a luat masina. Mai noua sau mai veche, cu numere de Bulgaria sau Romania, oamenii au facut eforturi supraomenesti ca fiecare sa aiba masina lui. Dar ce sa faci cu masina daca nu ai pe unde sa mergi cu ea? Si daca mergi cu ea s-ar putea sa vizitezi cam des mecanicul. Exemplul Bulevardul de centura – Poarta de intrare in Calafat.

Din aceasta cauza, propunem ca Bulevardul de Centura sa se numesca Bulevardul Micea Guta, pentru ca este exact ca administratia calafeteana, adica este praf si pulbere.

http://blogdecalafat.files.wordpress.com/2012/06/img_0632.jpg