Breaking News: Mircea Guta atacat din toate partile in Sedinta de Consiliu Local

Astazi in sedinta de 120 de minute a Consiliului Municipal Calafat, primarul Mircea Guta a suferit o noua corectie din partea cetatenilor, acesta fiind atacat din toate partile, fie ca vorbim despre consilierii PSD sau despre tineri din localitate, despre comercianti din Piata Calafat sau despre DNA Craiova.

Calafatul modern traieste astazi o adevarata revolutie dupa cea din 89, la Calafat pentru ca primarul Guta este exponentul unui sistem in mijlocul unei explozii imense.

Intre- Am fost mai multi, o echipa cei care am fost implicati in acest dosar si actiuni, pana la recunoasterea greselilor si a faptelor facute, Guta a parut astazi neajutorat si depasit de situatie.

Unul dintre momentele culminante ale sedintei de astazi a fost atunci cand o simpla femeie cu nemultumiri fata de Piata Calafat i-a reprosat lui Guta ca nu o mai reprezinta si ca regreta ca l-a votat si ca se simte reprezentata de oameni puternici precum consilierul PSD Petre Traistaru.

Este nerelevant sa renumeram reprosurile si tirul de acuzatii asupra coruptiei institutionalizate si incercarea de deturnare a lui Guta catre ceilalti consilieri PNL. Astazi Mircea Guta a fost scufundat in mocirla pe care singur a instalat-o la Calafat.