Primarul Guta, parasit si criticat de propriii consilieri. George Usurelu a declarat public ca nu-l mai sustine pe Mircea Guta, urmeaza Doru Mituletu?

De la preluarea noului mandat de primar, Mircea Guta a fost parasit de trei dintre cei opt consilieri ai sai, iar criticile la adresa sa au inceput sa se inteteasca.

George Usurelu, unul dintre consilierii edilului Calafatului, a declarat in sedinta de Consiliu Local de ieri ca nu il mai sustine pe Mircea Guta si proiectele acestuia „Te-am sustinut din 2008, in fiecare campanie, dar acum, mi-am pierdut increderea si refuz sa mai merg alaturi de tine”, i-a spus Usurelu primarului Guta la finalul sedintei de Consiliu Local in prezenta a peste 30 de persoane.

Din sursele noastre, se pare ca urmatorul care o sa-l paraseasca pe actualul edil din Calafat ar fi chiar viceprimarul Doru Mituletu, care ar fi total nemultumit de ultimele decizii luate de Mircea Guta privind activitatea poltica. Ramane de vazut daca acest lucru se va intampla si daca si Doru Mituletu „divorteaza” de primarul Guta.