Echipa PSD formata din Emil Popa, Gogu Mungiu si Nicu Vintila va duce colegiul Calafat la cel mai mare scor din tara pentru PSD la alegerile prezidentiale

In zona colegiului electoral Calafat, care este format din Mun. Calafat si Comunele Ciupercenii Noi, Poiana Mare, Motatei, Unirea, Seaca de Camp, Piscu Vechi, Desa, s-a realizat probabil cea mai mai puternica echipa a PSD din judetul Dolj, formata din Emil Popa, Gogu Mungiu si Nicu Vintila.

Acestia, la ultimele alegeri, cele europarlamentare, au fost adevarati campioni pentru PSD, obtinand unele dintre cele mai mari scoruri din tara, Calafatul fiind chiar pe primul loc in categoria municipii, iar la alegerile prezidentiale care vor avea loc in perioada urmatoare, toate premizele duc spre un nou succes pentru Partidul Social Democrat.

Echipa Emil Popa – Gogu Mungiu – Nicu Vintila este o echipa care va avea succes, o echipă care promite să ducă la îndeplinire nişte obiective, obiective care au rămas aceleaşi, de a duce Partidul Social Democrat la un scor cat mai inalt, iar acestia doar impreună vor contribui la dezvoltarea zonei, prin iniţiative clare, măsuri bine argumentate şi programe utile social.

popa emilgogu