Soc si groaza pe scena politica locala. Mircea Guta s-a inteles cu Mihai Voicu si a inceput in forta campania pentru klaus Iohanis. Primaria Calafat sustine NEOBASISIMUL.

Traseistul puscariabil primar al orasului Calafat s-a inteles zilele acestea cu reprezentantul PNL in zona, moment dupa care Primaria Calafat a si inceput campania pentru candidatul mut, Klaus Iohanis.
Campania locala consta in ruperi de afise ale contracandidatilor lui Iohanis, atacuri catre PSD de pe ziarele finantate de Primaria Calafat si adresarea mai multor injurii catre liderii locali, judeteni dar si catre Victor Ponta.

Acest demers constituie o lovitura grava data de administratia penala Guta catre PSD Dolj, cei care i-au tolerat si ajutat pe primarul penal de la Calafat, mai mult, astazi mai multi oameni sustinutiti de Guta si PNL Calafat in posturi publice si numiti de catre tinerii politicieni de la Craiova fac campanie activa pentru K.Iohanis.

Bugetul local a intrat in campanie pentru Iohanis pentru ca mobilizarea este maxima in tabara liberala, astazi functionari ai statului pe posturi garantate de V.Ponta, unul dintre cei ce mai activi militanti pro-Iohanis fiind directorul adjunct al colegiului St.Milcu prof Nacu.

P.S. astazi PSD Dolj se vede in fata faptului implinit, de a-si recunoaste strategia cel putin gresita in colegiul Calafat prin care a ajuns sa se lupte contra propriilor oameni numiti si astazi sustinatori activi ai lui Iohannis.

Vom reveni cu amanunte…Klaus-Iohannis_SZ-3-500x299

In